Family & Friens Race
 Family & Friends Race
Vrijdag 15/09 zullen we van start gaan met het eesrte deel van de family & friends Race.
De ladies night zal de opening zijn van onze tweedaags activiteit. De leden krijgen de opdracht, als het enigzins mogelijk is, om mama, moeder of zus te inviteren om enkele proefjes af te leggen.  Zo kan elk lid afzonderlijk punten verzamelen naargelang de prestatie van bovenvernoemde.
De dames die actief de avond ingezet hebben, worden dan door Speedlines in de watten gelegd. We zullen ze verwennen met een hapje en een drankje en niet te vergeten een early night movie.
 
startveldlmp 
 2016 porsche 911 gt3 r is the awesome racing version of the 911 gt3 rs costs half a million euro 7  Luik twee bestaat uit onze ontbijtrace en deze zal gereden worden op de zesslot. De deuren gaan open  zaterdag 16/09 om 8h00 en zoals de naam het al prijsgeeft is er ontbijt voorzien. De race zelf start om 9h30 voor groot en klein. Elke deelnemende piloot verdiend punten in zijn groep en klasse voor de Family & Friends Race.
 
 Luik drie bestaat uit de genodigden die wij verwelkomen : zaterdag 16/09 om 12h00. Elke speedlinener mag zoveel mogelijk familie of vrienden uitnodigen die elk afzonderlijk voor het snelst  proeven op onze racebanen afleggen. De drie snelste tijden van de genodigde per Speedliner, worden samengeteld en gerangschikt in het totaalklassement van de family en friends race.
 
 934023 711845048831672 2105674868 n
 ford le mans 7  We sluiten de avond af met een dragrace scaleauto (onder voorbehoud~ weer) om 18h.
Bij slecht weer is er een alternatief voorzien.
Tijdens het dragracen is er de mogenlijkheid om te genieten van een heerlijke BBQ uit het vuistje.
 

Inshrijving voor de (ontbijtpizza) ontbijtrace 5€
Inschrijving BBQ uit het vuistje 5€ ( 4x vlees & brood)