Full house bij de 6 uren  Race info
Met negen zijn ze ingeschreven voor de enduro van Diepenbeek op 15 zaterdag april. Winnaar van editie 2016 komt ook aan de start en zo zal The A team de concurentie wat  aftasten voor de 24 uren. er staan ook enkele nieuwe teams aan de start voor een plaatsje te bemachtigen voor de vrijgekomen plaats (en)  bij de 24 uren van Diepenbeek.
vlag nederland The A Team
vlag nederland MTRC
vlag nederland Urtrack 2  New
vlag belgie ART
vlag belgie  Broeders Racing
vlag belgie G-FORCE II New
vlag belgie GPS 1  New
vlag belgie GPS 2  New
vlag belgie DSCA  New

 startveldlmp 
Voor al de technische specificaties van de wagen
voor de race kan je terecht oner deze link.
*op vrijdag 14 april zal de Speedlines Super Speedway
vanaf 19h ter beschikking staan
voor de deelnemende  teams en wagens.

De aangegeven  nieuwe teams kunnen zich kwalificeren
voor de vrijgekomen plaats(en) bij de  24 uren van Speedlines.

6uren17  
08h00 open doors
09h00 Inschrijving teams / pre keuring
09h30 Hand-out banden / motor / training
10h00 Technische controle
11h00 Start 6 uren van Diepenbeek
 +- 19h  Aankomst / prijsuitreiking
   
 Is editie 6 uren / 2017 belangrijk of niet ?  

Ik zou zelfs durven stellen één van de belangrijkste, maar liefst  Vijf nieuwkomers zijn er aanwezig om de vrij gekomen plaats(en) te bemachtigen en om zo een plaatsje te veroveren om deel te kunnen nemen aan  de 24 uren van Speedlines. Urtrack zet een volledig nieuw team aan de start en heeft als doel een tweede aan de start te krijgen bij de 24 uren. De mensen van het DSCA team maken voor het eerst kennis met de Speedlines Super Speedway maar hebben wel genoeg ervaring in huis om voor de 24 uren kwalificatie te gaan.
De comeback van Stoffel Vos, Het GPS racing team zal ook gaan voor een kwalificatieplaats, GPS wist in het verleden al eens een team te weerhouden om een vijfde titel te halen bij onze endurorace.
De Speedlines jonge wolven zijn er ook klaar voor en doen een gooi naar de kwalificatie met de teamnaam G-FORCE II als eerbetoon aan de 18 keren dat het uittredende g-force deelnam. Winnaar editie 2016 The A Team komt de concurrentie verkennen en de zoveelste ereplaats binnen te halen.  De zes uren is een goeie training voor de Nederlandse collega's om te zien, zijn de A team boy's HOT OR NOT om hun zinnen te zetten om de 24 uren voor de vijfde keer op rij op het naam te zetten. Zo zie je maar het belang van deelnemen aan de zes uren nu we enkele desbetreffende teams in de spotlight zetten. Maar uiteindelijk is elk deelnemend team belangrijk voor onze 6 uren van Diepenbeek en alvast bedankt om in te schrijven .
See You On The Track 15 april.

track24 uurs
   

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen